تامین غذای سالم برای نیروهای نظامی یکی از مهمترین و ابتدایی ترین نیاز های تمام نیروهای نظامی جهان محسوب می شود. در سالهای اخیر با پیشرفت فن آوری های علمی و صنعتی، جیره های غذایی نظامی به شرایط مطلوب تری دست یافته است اما هنوز مطالعات زیادی در سراسر جهان در حال انجام است تا جیره ای تولید شود که از نظر تغذیه ای با جمعیت مصرف کننده نظامی بسته به منطقه جغرافیایی و نوع ماموریت بیشترین سازگاری را داشته باشد، سبک قابل حمل باشد و استفاده و حرارت دهی آن با حداقل شرایط آسان باشد و از نظر فرهنگی نیز بیشترین تطابق را با جمعیت نظامی هر کشور داشته باشد. در تحقیق حاضر بر یافته های جدید در زمینه انواع جیره ها و تنوع فرمولاسیون آنها، جیره های نظامی کشورهای مختلف جهان، عوامل مؤثر در طراحی جیره ها، انواع بسته بندی و همچنین استفاده از جدیدترین فن آوری ها مروری خواهیم کرد.
Youseftabar Miri N, Taghdir M, Abbaszadeh S. A review on the types of military food rations and their production technologies. 3 2021; 2 (1) :303-312 URL: http://military-health.ir/article-1-64-fa.html
یوسف تبار میری نجمه، تقدیر مریم، عباس زاده سپیده. مروری بر انواع جیره های غذایی نظامی و فناوری تولید آنها. 1. 1400; 2 (1) :303-312