زمینه و هدف سبک زندگی و عادات فردی در بروز سرطان تاثیر ویژه ای دارند. چاقی، کمتحرکی، تغذیه ناسالم، آلودگی آب، هوا و غذا و عفونتهای مزمن ویروسی از عوامل خطرزای اصلی در بروز انواع سرطانها میباشند. لذا هدف از مطالعه حاضر بررسی سبک زندگی بیماران مبتلا به سرطان معده با تمرکز بر عادات تغذیه ای آنها میباشد. مواد و روش ها در این مطالعه مروری برای جستجو و یافتنمقالات موجود، از جستجو در پایگاه های داده ای ملی و بین المللی شامل Pubmed, Google scholar, Web of Science, Scopus, SID, Magiran و از کلید واژه های "سرطان معده"، "Gastric cancer "، " عادات تغذیه ایی"، "Feeding behaviors "، "سبک زندگی"، "life style"و "عوامل خطر" "Risk factors"استفاده شد. معیار های ورود به مطالعه شامل مطالعات مرتبط با موضوع به زبان فارسی و انگلیسی، تاریخ انتشار بین 2000 تا 2022 و دسترسی به متن کامل مقالات بود. پس از بررسی کیفیت مقالات با استفاده از دستورالعمل پریزما و معیار های ورود و خروج مقالات، در نهایت 20 مقاله انتخاب شد و نتایج آنها بررسی گردید. یافته ها بین رفتارهای تغذیه ای و خطر ابتلا به انواع سرطان ها ارتباط مستقیم وجود دارد و از سویی اتخاذ رفتارهای تغذیه ای و سبک زندگی مناسب نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا دارد. مصرف بیش از حد پروتئین، چربی، نمک یا گوشت خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش میدهد. برعکس رژیم غذایی سرشار از فیبر، سبزیجات و میوه ها نقش مهمی در پیشگیری از سرطان معده دارند. بحث و نتیجه گیری افزایش آگاهی درباره سرطان معده و آموزش درباره عوامل خطر آن، از اهمیت بالایی برخوردار است. شناخت عوامل تعیین کننده ی تغذیه سالم بخصوص از نگاه افرادی که دارای تجربیات مستقیم در این زمینـه هستند، نقـش مهمی را در طراحی برنامه های مداخله ای تـرویج تغذیـه سالم ایفـا مینماید؛ بنابراین پژوهشهایی که بتوانند با تکیه بـر شـرایط و نیازهـای واقعی افراد، برنامه هایی برای اصلاح الگوی تغذیه ای جامعه ارائه دهند، ازجمله اولویت های بهداشتی جامعه امروز میباشند.